Smart Laundry
Promotii:
Promotii:
Moto: SMART Laundry ofera servicii dedicate echipamentelor si accesoriilor moto, respectiv Spalare, Curatare Ecologica de ultima generatie - tip Wet Cleaning si Curatare Chimica.
Servicii: SMART Laundry ofera servicii de Spalare, Curatare Ecologica de ultima generatie - tip Wet Cleaning, Curatare Chimica si Calcare pentru o gama larga de articole vestimentare sau casnice.
Viziunea Smart Laundry: SMART Laundry dezvolta un concept de servicii profesionale de curatatorie si spalatorie la standarde inalte, implementat de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in acest domeniu. Linia de echipamente de ultima generatie, produsele de spalare si curatare din gama Top, combinate cu experienta personalului si responsabilitatea supervisorilor nostri, redau garantia unui serviciu perfect adaptat exigentelor clientilor nostri.

Moto SMART Laundry

Deschiderea unui centru de spalare / curatare articole vestimentare de catre un motociclist implica automat o analiza completa si detaliata cu privire la un serviciu de curatare a echipamentului moto la nivel Profesional ! SMART Laundry se bucura de investitia in echipamente si tehnologie de ultima generatie ce pot garanta executarea unui serviciu dedicat articolelor moto ! Pe langa sistemele de spalare cu apa si curatare clasica (curatare chimica) oferite de SMART Laundry, sistemul de curatare Wet Cleaning este cu siguranta veriga lipsa in cazul unei curatari corecte pentru articolele moto din piele in culori diversificate !

ARTICOLE MOTO

Geaca Moto Textil vara (mash) 35.00 lei Geaca Moto Textil / Impermeabil (basic) 39.50 lei
Geaca Moto Textil (2 in 1) 42.50 lei Geaca Moto Textil / Impermeabil (3 in 1 sau hanorac) 54.00 lei
Geaca Moto imitatie piele 48.00 lei Geaca Moto piele 62.00 lei
Pantalon Moto Textil basic 39.50 lei Pantalon Moto Textil 2 in 1 43.00 lei
Pantalon Moto piele 62.00 lei Combinezon Moto piele 124.00 lei
Manusi Moto piele (textil + piele) 30.00 lei Brau Moto 18.00 lei
Cagula / Guler Moto 5.00 lei Interior Casca 25.00 lei

Servicii

SMART Laundry ofera servicii de Spalare, Curatare Ecologica de ultima generatie - tip Wet Cleaning, Curatare Chimica si Calcare pentru o gama larga de articole vestimentare sau casnice.

WET CLEANING

Astazi, curatarea umeda (Wet Cleaning) este un segment bine definit in domeniul seviciilor de intretinere a textilelor si materialelor. Din pacate, definitia clasica a curatarii umede limiteaza posibilitatile intretinerii specifice a materialelor neaccentuind suficient caracteristicile care o disting de spalarea domestica.

Pentru SMART Laundry, obtinerea de rezultate optime prin curatare umeda implica coordonarea dintre masini, procese si agentii utilizati.

Rezultatele care sunt asteptate de la o curatare umeda moderna si cu adevarat profesionala oferite de SMART Laundry sunt:
- pastrarea culorilor;
- protectia fibrelor;
- procesele de dezinfectie;
- uscarea corecta (prin coordonarea corecta a operatiilor de uscare).

Promotii

Va invitam sa consultati cu regularitate site-ul nostru si pagina de Facebook, pentru a putea fi informati in permanenta cu privire la cele mai noi promotii si oferte speciale.

Copyright: SMART, 2015