Smart Laundry

SMART Laundry sau ce inseamna Serviciu Profesional

O spalare profesionala reala, ca aceea oferita de SMART Laundry, implica procesarea cu detergenti lichizi, diferiti si dozati pe intreg parcursul de spalare (nu doar la inceput - cum se intampla in cazul spalarii domestice).

SMART Laundry respecta intru totul tehnologia de curatare, in scopul definirii intocmai a termenului profesional si a evidentierii calitatii procesului de curatare.

SMART Laundry garanteaza o curatare eficienta si corecta, asigurand o uscare totala a tuturor articolelor procesate chimic, eliminand astfel integral urmele de solvent si implicit a mirosurilor neplacute.

Profesional, pentru noi, implica oferirea unui serviciu rapid (prin viteza si capacitatea mare de procesare), proceduri de dezinfectie pentru toate categoriile de articole lucrate (chimic si apa) si foarte important : protectia articolelor dupa spalare / curatare (cu ajutorul produselor dedicate acestor proceduri), conferind tesaturilor o rezistenta in timp marita.

Articolele vestimentare pot fi tratate impotriva petelor de profunzime si, mai nou, in exclusivitate, chiar cu protectie UV pentru imbracamintea de vara, in scopul pastrarii indelungate a calitatii culorilor (la cererea consumatorului), factori ce duc la marirea duratei de viata pentru articolele respective.

Procedeele de albire din cadrul SMART Laundry sunt realizate cu produse de ultima generatie, cum ar fi - Albirea cu Oxigen Activ (fara inalbitori clasici - ce pot afecta calitatea tesaturii).

WET CLEANING

Astazi, curatarea umeda (Wet Cleaning) este un segment bine definit in domeniul seviciilor de intretinere a textilelor si materialelor.

Pentru SMART Laundry, obtinerea de rezultate optime prin curatare umeda implica coordonarea dintre masini, procese si agentii utilizati.

Rezultatele care sunt asteptate de la o curatare umeda moderna si cu adevarat profesionala oferite de SMART Laundry sunt:
- pastrarea culorilor;
- protectia fibrelor;
- procesele de dezinfectie;
- uscarea corecta (prin coordonarea corecta a operatiilor de uscare).

Echipamente moto

SMART Laundry ofera servicii dedicate echipamentelor si accesoriilor moto, respectiv Spalare, Curatare Ecologica de ultima generatie - tip Wet Cleaning si Curatare Chimica.

Promotii

Va invitam sa consultati cu regularitate site-ul nostru si pagina de Facebook, pentru a putea fi informati in permanenta cu privire la cele mai noi promotii si oferte speciale.

Copyright: SMART, 2015